Covrigi cu chimen

de adry88 in Piine, 5 Oct 2011 | 4084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1,1/2 lingura sare
  • 50 g ulei
  • chimen
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu chimen:

Desfacem drojdia cu 2 linguri de lapte caldut si zaharul. Acoperim si dam deoparte


Cernem faina intr-un bol, adaugam sare si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, uleiul. Framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim cu un prosop curat si lasam 1 ora la dospit


Am impartit coca in bucati egale, am luat o bucata am intins un snur si am impletit.


Le-am asezat in tava tapetata cu hartie, le-am uns cu galbenusul batut cu 2 linguri de lapte, am presarat chimen deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.10.2011, 12:41

buni buni

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:31

foarte buni

Zambareata 1

21.12.2011, 14:57

vreau si eu covrigi......in sfarsit postez bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza turceasca cu carne tocata

ieri la 21:56

Tofu cu carne tocata si sos

ieri la 20:39

Tarta cu spanac si cartofi

de Lau 9

ieri la 18:38

Fasole, banalitate cu gust

ieri la 17:09

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu mac