Covrigi cu chimen

de adry88 in Piine, 5 Oct 2011 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1,1/2 lingura sare
  • 50 g ulei
  • chimen
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu chimen:

Desfacem drojdia cu 2 linguri de lapte caldut si zaharul. Acoperim si dam deoparte


Cernem faina intr-un bol, adaugam sare si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, uleiul. Framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim cu un prosop curat si lasam 1 ora la dospit


Am impartit coca in bucati egale, am luat o bucata am intins un snur si am impletit.


Le-am asezat in tava tapetata cu hartie, le-am uns cu galbenusul batut cu 2 linguri de lapte, am presarat chimen deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.10.2011, 12:41

buni buni

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:31

foarte buni

Zambareata 1

21.12.2011, 14:57

vreau si eu covrigi......in sfarsit postez bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi