Covrigi cu telemea

de AnyCostescu in Piine, 10 Dec 2014 | 3099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g telemea rasa
  • aproximativ 150 ml apa
  • un ou pt uns
  • seminte de mac, susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu telemea:

Pune  drojdia la inmuiat cu putina apa calda.

Intr-un bol pune faina, sare, zahar, oul,untul, telemeaua rasa  si drojdia inmuiata.Incepe sa framanti adugand apa putin cate putin , pana rezulta un aluat compact si usor de modelat. Lasa aluatul la cald timp de o ora.

Dupa acest timp ia bucati din aluat si formeaza covrigi dupa forma dorita.

Unge covrigii cu ou batut si presara susan sau mac si da la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

10.12.2014, 21:07

Ce frumosi ti-au iesit Any!

anca_rm 1

11.12.2014, 09:54

AnyCostescu 1

11.12.2014, 11:05

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi