Covrigi cu telemea

de AnyCostescu in Piine, 10 Dec 2014 | 944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g telemea rasa
  • aproximativ 150 ml apa
  • un ou pt uns
  • seminte de mac, susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu telemea:

Pune drojdia la inmuiat cu putina apa calda.


Intr-un bol pune faina, sare, zahar, oul,untul, telemeaua rasa si drojdia inmuiata.Incepe sa framanti adugand apa putin cate putin , pana rezulta un aluat compact si usor de modelat. Lasa aluatul la cald timp de o ora.


Dupa acest timp ia bucati din aluat si formeaza covrigi dupa forma dorita.


Unge covrigii cu ou batut si presara susan sau mac si da la cuptor pana se rumenesc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

10.12.2014, 21:07

Ce frumosi ti-au iesit Any!

anca_rm 1

11.12.2014, 09:54

AnyCostescu 1

11.12.2014, 11:05

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu mac