Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Delicios! Atat pot spune despre el!
Incalzim putin lapte si il adaugam peste drojdie, pregatind astfel maiaua. Se adauga o lingura de faina si se lasa la crescut.
Restul de lapte il punem si pe el pe foc incalzindu-l, fara a-l fierbe, in care adaugam zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si coaja de lime spalata bine.
Pregatim faina, punand-o intr-un castron peste care adaugam amestecul de laptesi amestecam. Adaugam 4 oua batute bine, drojdia si untul topit (70g din el).
Dupa omogenizare, il lasam la crescut aproximativ 30 minute intr-un loc lipsit de curenti.
Intindem aluatul in care punem restul de unt taiat feliute subtiri. Se ruleaza si se mai lasa 5 minute.
Se intinde din nou, se formeaza bulgarasi in care introducem fulgi de migdale cu ciocolata, stafide cu nuca macinata, rahat cu nuca si stafide.
Ungem oala cu unt/ulei, se aseaza in oala si se dau cu amestecul format de un galbenus de ou si putin lapte.
Selectam programul Bake al multicookerului, timpul: 40 minute, temperatura: 150 grade.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult