Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker

de Irinukaaa in Dulciuri, 11 Noi 2014 | 1834 vizualizari

 

Delicios! Atat pot spune despre el!

 

INGREDIENTE

  • 450 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 300 g zahar
  • 100 g unt
  • 5 oua
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • coaja de la o lime
  • 30 g drojdie proaspata
  • stafide, fulgi de migdale, ciocolata, nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker:

Incalzim putin lapte si il adaugam peste drojdie, pregatind astfel maiaua. Se adauga o lingura de faina si se lasa la crescut.


Restul de lapte il punem si pe el pe foc incalzindu-l, fara a-l fierbe, in care adaugam zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si coaja de lime spalata bine.


Pregatim faina, punand-o intr-un castron peste care adaugam amestecul de laptesi amestecam. Adaugam 4 oua batute bine, drojdia si untul topit (70g din el).


Dupa omogenizare, il lasam la crescut aproximativ 30 minute intr-un loc lipsit de curenti.


Intindem aluatul in care punem restul de unt taiat feliute subtiri. Se ruleaza si se mai lasa 5 minute.


Se intinde din nou, se formeaza bulgarasi in care introducem fulgi de migdale cu ciocolata, stafide cu nuca macinata, rahat cu nuca si stafide.


Ungem oala cu unt/ulei, se aseaza in oala si se dau cu amestecul format de un galbenus de ou si putin lapte.


Selectam programul Bake al multicookerului, timpul: 40 minute, temperatura: 150 grade.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac "bulgarasi cu surprize" - multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dantes 1

12.11.2014, 09:06

Bun!

Panacris 1

12.11.2014, 16:23

MotanLaOale 1

13.11.2014, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonaci cu stafide si rahat