Cozonac cu branza

de Lau in Dulciuri, 7 Apr 2011 | 4990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vinile
  • zahar vanilat
  • 500 g branza proaspata
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri faina
  • zahar vanilat
  •  1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu branza:

se pune faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc, apoi se adauga drojdia, sarea, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, 3 linguri lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca basici, apoi se adauga si esenta, restul de zahar, zaharul vanilat. Se framanta coca si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Amestecam branza cu esenta, zaharul, zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie, faina si se amesteca bine.

Se ia o bucata din coca si se intinde o foaie, se unge cu jumatate din branza si se ruleaza. Se pune in tava unsa, se unge cu oul batut si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste.

Nu o taiati cand este calda

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

08.04.2011, 16:12

rocsi sunt deliciosi,sotul meu a mancat unul singur,nici nu la lasat sa se raceasca

Lau 1

08.04.2011, 16:13

mamaie mersi

adry88 1

01.06.2011, 21:17

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!