,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA

de mihaelar63 in Porc, 29 Noi 2012 | 3935 vizualizari

 

La sfarsit de saptamana sau ocazional trebuie sa fac mai multe preparate pentru a pune la pachet si fiului meu . Sa nu rabde puiul mamei de foame macar doua zile sa aiba papica de acasa . Initial dorisem sa fac chiftelute , dar cum era tarziu si eu obosita am simplificat modul de preparare . Am mai adugat ce se gasea ,, disponibil ''si am copt la cuptor , deci si mai sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 250 gr sunca
  • 100 gr masline fara samburi
  • 1/2 cana codite de ceapa
  • 1/2 cana ardei rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri sos worchester
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA:


  1. Carnea tocata se amesteca cu sunca ,ceapa ardeiul si maslinele maruntite .

  2. Se amesteca bine cu restul ingredientelor si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt .

  3. Coceti la cuptor 45 min .

  4. Simplu ca buna ziua !!!

 

TIPS-URI

1

Daca compozitia va pare prea moale mai adugati putin pesmet .

2

Reteta este versatila , te poti juca , data vitoare se pot pune si alte ingrediente cu carnaciori , usturoi etc .

3

Calda o poti servi cu un sos de rosii si garnitura .

4

Rece poate fi servita ca aperitiv sau pur si simplu in sandwich-ul ptr serviciu sau scoala - mai buna alternativa decat cu mezeluri din comert .

Daca ti-a placut reteta noastra ",, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

30.11.2012, 17:49

sorina29 1

30.11.2012, 18:38

ce bine arata parca ar fi drob cum se face de pasti

iri_iri 1

30.11.2012, 19:45

placeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura combinata