Crap aromatizat, la cuptor

de _Alina_ in Crap / Caras, 22 Mai 2013 | 4372 vizualizari

 

Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.9 kg
  • 2 lgt sare mare
  • 3 lgt verdeturi de Provence uscate
  • 1 lgt ghimbir pudra
  • 1 lgt oregano uscat
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 buc anason stelat (optional)
  • cateva felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap aromatizat, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.


2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.


3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.


4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.


Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)


S-aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap aromatizat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alina26 1

22.05.2013, 13:16

foarte bun!!!

merisor 1

22.05.2013, 14:14

laura_n 1

22.05.2013, 15:00

o bunatate de bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu