Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 11 Mai 2012 | 3014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc file de crap
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o mana rosii cherry
  • o mana de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de la o lamaie
  • patrunjel verde
  • Pentru sos
  • 4 rosii
  • 3 ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia:

Bucatile de peste le spalam ,le stergem cu un prosop absorbant ,le condimentam cu sare si piper dupa gust si le asezam intr-o tava.Le stropim cu zeama de lamaie si cu putin ulei.Curatam legumele(ardeiul gras,pastarnacul,morcovul) si apoi le taiem dupa preferinta-eu am taiat pastarnacul si morcovul rondele iar ardeiul gras fasii mai mari.Intercalam legumele printre bucatile de peste,adaugam si rosiile chery ,turnam vinul si un pahar cu apa si dam la cuptor.


In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de sos.Decojim rosiile iar ardeiul kapia il curatam si il taiem cubulete mai mari..Mixam totul pana obtinem o pasta.Incingem 2 linguri cu ulei de masline intr-o cratita ,adaugam usturoiul taiat si tinem pe foc circa 2 min.Scoatem usturoiul si adaugam in tigaie pasta de rosii si ardei.Condimentam cu sare si piper,adaugam un pahar cu apa si lasam la foc mic sa fiarba circa 20 min.


Ne ocupam si de masline.....punem deci maslinele la fiert in apa rece si le lasam circa 10 min.


Cand atat pestele cat si legumele sunt aproape gata facute scoatem tava din cuptor si adaugam maslinele scurse de apa si sosul de ardei si rosii.Dam la cuptor si mai lasam circa 10 min.


Asezonam cu patrunjel verde si servim cald..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

iri_iri 1

15.05.2012, 10:35

doamne ce imi place pestele preparat oricum.....

Alinutza80 1

15.05.2012, 19:14

arata foarte bine

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 08:47

tare bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume