Crap cu mujdei

de Rocsi in Crap / Caras, 31 Mai 2010 | 2465 vizualizari

 

Eu nu mananc peste dar manca mama si iubitul si nu a mai ramas nimic....au lasat farfuriile curate.

 

INGREDIENTE

  • 4 crapi proaspeti (nu foarte mari)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • faina de porumb
  • faina alba
  • ulei
  • 1 lingura mustar
  • pentru mamaliga:apa
  • faina de porumb
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu mujdei:

Pestele se curata de solzi si in interior,se taie capurile si se spala din abundenta.


se pune cu sare si se lasa 15 min sa intre sarea in peste.


intr-o farfurie se pune faina de porumb si putina faina alba.


se tavaleste pestele prin acest amestec de faina pe ambele parti.


intr-o tigaie se pune ulei la incins,cand e fierbinte se pune pestele la prajit.


se prajeste bine pe ambele parti apoi se scoate pe o farfurie.


usturoiul se curata si se piseaza.


peste el se pune ulei si putina sare si se fraca ca o pasta.


se mai adauga o lingura de mustar si gata si mujdeiul.


intr-un ceaunel se pune pe 3/4 cu apa ,se adauga sare si un strop de faina de porumb.


cand incepe sa fiarba se pune faina de porumb in ploaie,se lasa sa fiarba bine mamaliguta,se invarte bine de tot in ea si cand e gata se rastoarna pe un platou.


serviti pestele cu mujdei si mamaliguta alaturi d eo bere rece(cui ii place bineinteles)

 

TIPS-URI

1

imi cer scuze dar am uitat sa pun si mujdeiul cand am facut pozele...pe urma am observat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.06.2010, 10:48

rivka inainte mankm dar deodata incepu sa imi fie rau de la el si de atunci nici nu mai bag in gura...stiu k e sanatos dar nu pot sa mai mananc....pup fetelor

LidiaChivu 1

24.02.2014, 15:47

Rocsi 1

24.02.2014, 19:50

Lidia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu legume sote