Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 5 Aug 2012 | 2296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg crap
  • 0,5 kg sare mare
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 ardei copti rosii
  • 3 rosii coapte
  • 2 ardei iuti
  • patrunjel verd
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:


  1. Crapul curatat ,, spalat si portionat se prajeste pe pat de sare pe plita incinsa .

  2. In 2 l apa fierbinte sep un taiati cuburi ardeii, ardeii iuti si rosiile coapte care au fost curatati de pelite , boabe de piper , otet de pe tarhon si foaia de dafin .

  3. Se lasa sa clocoteasca 2-3 minute si se adauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele .

  4. Crapul se pune intr-un vas incapator si se toarna deasupra zeama cu legume .

  5. Serviti saramura calda cu verdeata deasupra si mamaliguta fierbinte .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

15.08.2012, 18:10

Ce mi-o fi venit sa intru aici? Acu' inghit in sec si plec mai departe...

Panacris 1

27.08.2012, 21:47

Miha, dar saramura de pastrav merge??? Ca as incera si eu

mihaelar63 1

28.08.2012, 13:47

Cris eu spun ca merge cu orice peste . Nu mai sta pe ganduri , Baietii tai vor fi fericiti cand ii vei servi cu o asa bunatate
Eu doresc sa incerc si cu ciocanele de pui[ sau aripioare ] , am vazut reteta la MadiMarin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste