Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 5 Aug 2012 | 3029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg crap
  • 0,5 kg sare mare
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 ardei copti rosii
  • 3 rosii coapte
  • 2 ardei iuti
  • patrunjel verd
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:


  1. Crapul curatat ,, spalat si portionat se prajeste pe pat de sare pe plita incinsa .

  2. In 2 l apa fierbinte sep un taiati cuburi ardeii, ardeii iuti si rosiile coapte care au fost curatati de pelite , boabe de piper , otet de pe tarhon si foaia de dafin .

  3. Se lasa sa clocoteasca 2-3 minute si se adauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele .

  4. Crapul se pune intr-un vas incapator si se toarna deasupra zeama cu legume .

  5. Serviti saramura calda cu verdeata deasupra si mamaliguta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

15.08.2012, 18:10

Ce mi-o fi venit sa intru aici? Acu' inghit in sec si plec mai departe...

Panacris 1

27.08.2012, 21:47

Miha, dar saramura de pastrav merge??? Ca as incera si eu

mihaelar63 1

28.08.2012, 13:47

Cris eu spun ca merge cu orice peste . Nu mai sta pe ganduri , Baietii tai vor fi fericiti cand ii vei servi cu o asa bunatate
Eu doresc sa incerc si cu ciocanele de pui[ sau aripioare ] , am vazut reteta la MadiMarin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap