Crap la cuptor in sos tomat

de RuxyRux in Crap / Caras, 16 Feb 2011 | 7522 vizualizari

 

E atat de gustos....in my style

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de crap
  • 3/4 pahar vin alb demidulce
  • 3 linguri pasta de tomate( facuta in casa e ideal sa aveti)
  • 1 lingura zahar
  • sare dupa gust
  • o foaie de dafin
  • busuioc
  • rosii la borcan( puse de asta toamna)
  • 5 linguri ulei masline
  • zeama de lamaie
  • o ceapa mica rasa
  • un morcov mic tocat marunt, cubulete fff micute
  • piper alb
  • 1/4 cescuta de capere
  • cartofi fierti natur pentru garnitura  
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor in sos tomat:

Crapul il tinem o jumatate de ora la marinat in sos de ulei de masline 3 linguri sare si zeama de lamaie( 1/2 lamaie) . Il bagam la cuptor o ora la 200 grade.

Facem sosul intre timp:

Punem doua linguri ulei masline in tigaie, adaugam ceapa rasa, apoi pasta de tomate si restul de ingrediente pentru sos. Putina apa( foarte putina) si lasam sa scada amestecand din cand in cand la foc mic. In 10 minute este gata. Caperele le adaugam la urma cand stingem focul.
Servim crapul cu sos deasupra si cu cartofi natur...delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

16.02.2011, 22:30

Esti o harnicuta oricum Kamy...stiu ca ai sa faci si e ffff bun

mihaelar63 1

16.04.2011, 09:21

Arata super

adry88 1

20.05.2011, 18:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
File de crap prajit