Crap la gratar cu sos de capere

de Bucataras Medi in Peste, 15 Mai 2011 | 2930 vizualizari

 

Retete cu numarul 250....................va invit pe toti si toate la o portie de peste.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de  crap
  • ulei de masline
  • sare, piper

Pentru sos:

  • 2 linguri rase cu unt
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • 2 linguri cu capere
  • patrunjel verde
  • 100 ml vin alb sec
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de capere:

Fileurile de peste se spala apoi se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se aseaza pe gratarul incins.Se lasa sa se rumeneasca bine pe o parte dupa care se intoarc pe cealalta parte.Cand sunt gata facute se iau de pe gratar si se aseaza pe un platou.


In timp ce pestele este pe gratar se prepara sosul:se pune la topit intr-o tigaie untul si se caleste in el usturoiul verde taiat marunt.Se adauga apoi caperele, vinul, putin patrunjel verde taiat marunt si se lasa la foc mic cateva minute pana cand se leaga ca un sos.Condimentam cu sare si piper si amestecam.


Turnam sosul cald peste bucatile de peste si asezonam cu patrunjel.


Se poate servi alaturi de o garnitura -cartofi natur, legume inabusite sau ce va place.Eu am optat pentru o garnitura de sote de brocoli peste care am ras putin cascaval si am asezonat cu patrunjel verde.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:50

Vai vai vai...ce e aici...esi o mare specialista in prepararea pestelui... la cat mai multe bunatati

MVMih 1

16.05.2011, 10:51

Super! Mama miaaa ce retete ies de-acolo din spatele lastarishului din poza

ionela2682 1

17.05.2011, 19:31

Am venit cu placere sa-ti admir reteta 250...la mai multe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de lamaie si capere