Crap la gratar cu sos de usturoi

de RuxyRux in Crap / Caras, 27 Feb 2011 | 5286 vizualizari

 

Azi a fost zi de gratarit in aer liber...

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap( dintr-un crap mare e ideal)
  • ulei masline
  • zeama de lamaie
  • sare

sos:

  • o capatana de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • smantana( sau iaurt)
  • usturoi verde cu tot cu codite
  • sare
  • putin zahar( o lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de usturoi:

Se incinge gratarul in curte, cat bei un vin fiert cu prietenii si mai stai la povesti...



Crapul se stropeste cu zeama de lamaie si ulei apoi se sareaza si se lasa putin la marinat.

Cand e gata focul punem crapul pe gratar si-l tinem pana e numai bun.



Se face sosul:

Se amesteca usturoiul tocat cu sare, o lingurita de zeama de lamaie si putin ulei de masline, se pune si zaharul , apoi smantana . Se toaca si usturoiul verde cu tot cu codite...iese un sos buuun de te lingi pe degete...

Facem si mamaligutza si servim crapul delicios cu sos de usturoi din belsug...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:03

Ce credeai ca nu vin................am venit dupa miros

RuxyRux 1

04.03.2011, 08:11

Ti-am lasat mesaj...pe pagina ta...am facut crapul tau cu lamaie a iesit demential Medi

adry88 1

20.05.2011, 17:49

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!