Crap la tava cu ceapa verde si bacon

de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 2774 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei iute rosu
  • 200 ghr bacon
  • ulei masline
  • zeama lamaie
  • fulgi de chilli
  • boia dulce de ardei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la tava cu ceapa verde si bacon:

  1. Pestele curatat si feliat se sareaza si se aseaza intr-o tava in care ati pus o foaie mare de hartie de copt .
  2. Se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  3. Taiati ceapa verde rondele .
  4. Presarati cu fulgi de chili , boia, ardeiul iute  si ceapa  verde. 
  5. Distribuiti deasupra baconul si impachetati cu hartie de copt .
  6. Dati tava la cuptorul incins 15 minute .
  7. Indepartati hartia din partea superioara a tavii si lasati sa se rumeneasca .
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la tava cu ceapa verde si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:35

Da , merge bine si la pachet ))

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:36

Nu va pot contrazice a fost foarte bun

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:37

De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!