Crap prajit cu cimbru si curry ( C .C.C .)

de mihaelar63 in Crap / Caras, 4 Oct 2010 | 2867 vizualizari

 

peste prospat si prajit ce poate fi mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1 kg
  • curry
  • sare
  • piper
  • boia
  • sos soia
  • cimbru
  • ulei
  • lamaie
  • rosii
  • ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu cimbru si curry ( C .C.C .):

crapul se curata si se portioneaza


se condimenteaza cu sare , curry , piper , boia , seminte verzi de cimbru , si se stropeste cu sos de soia si lamaie .


prajiti in ulei si serviti cald cu legume proaspete si lamaie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu cimbru si curry ( C .C.C .)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

04.10.2010, 13:51

foarte bun!

ela 1

04.10.2010, 17:36

nebunie de culori si arome....

Sylvia 1

05.10.2010, 10:10

excelent arta imi place enorm de mult combinatia cimbru si peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap