Crap prajit cu sos de rosii si capere

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 18 Aug 2013 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru prajit
  • 4 felii crap
  • faina
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru sos
  • 3 linguri cu capere
  • 4-5 rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 1 lingurita rasa zahar
  • 2 foi de dafin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu sos de rosii si capere:

Peştele se curăţă, se spală, se taie felii groase de circa 1,5-2 cm si apoi se lasa la scurs. Capatana si coada o pastram pentru un bors de peste.


Fiecare bucata in parte se condimenteaza cu sare si piper dupa gust dupa care se da prin faina.Scuturam feliile de peste pentru a indeparta surplusul de faina. Punem ulei la incins intr-o tigaie si prajim bucatile de peste la foc mediu pe ambele parti pana cand acestea sunt bine facute si frumos rumenite.


Scoatem bucatile de peste astfel prajite pe hartie absorbanta.


In timp ce pestele este la prajit ne ocupam de sos. Spalam si apoi decojim rosiile .Le pasam. Intr-o tigaie punem ulei la incins, zdrobim usturoiul si il punem la calit. Adaugam rosiile pasate si apoi pe rand zeama de lamaie,caperele,zaharul si foile de dafin. Amestecam si lasam sosul sa fiarba si sa scada circa 10 min. dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper.


Lasam sosul sa se racoreasca si apoi il turnam intr-o sosiera. Servim pestele alaturi de sosul de rosii si capere si de o garnitura. Eu am ales drept garnitura cartofi noi prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu sos de rosii si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2013, 15:10

E fara cuvinte!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 08:58

bun bun

-Licurici- 1

01.07.2015, 06:20

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit