Crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 7 Apr 2013 | 8258 vizualizari

 

Nu trece saptamana si la noi este peste la masa. Cateodata chiar de doua ori pe saptamana. Peste proaspat pescuit!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap marisor [1.5 kg]
  • 5 gr sare
  • 2 linguri Ketchup
  • 3 linguri otet cu usturoi [se pune usturoiul la macerat in otet]
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 50 gr slaninuta afumata sau bacon
  • 50ml ulei masline
  • rirdichi + salata verde [ ptr. decor ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap rumen:

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala [capul l-am pus deoparte pentru ciorba].


Increstati pestele pe ambele parti cu cutitul ,taieturi paralele la 1 cm distanta .


Spalati-l cu otetul cu usturoi .


Ungeti pestele cu ketchup , sarati , piparati si puneti la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Pentru gust deasupra pestelui puneti cateva feliute de slaninuta afumata .


Tineti la cuptor aproximativ 30 minute pana devine rumen.


Serviti frumos garnisit cu legume proaspete .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap rumen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kukibella 1

08.04.2013, 08:46

_Alina_ 1

08.04.2013, 08:46

Rumen si gustos!

Sim0na 1

08.04.2013, 14:27

Mmm.. o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor