Creier de porc pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2011 | 7834 vizualizari

 

doru e innebunit dupa creier pane, de obicei il faceam dupa o alta reteta, insa azi am incercat sa-l fac altfel decat inainte si a fost parca mai multumit de rezultat...eu nu ma omor cu el, insa azi as fi mancat si eu, doar ca a trebuit sa-mi pun pofta in cui...:(

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Spalam si curatam creierul de pielite si oscioare, dupa care il lasam la scurs.

Batem oul impreuna cu sarea, piperul si boiaua.

Dam creierul mai intai prin faina, apoi prin ou, dupa care il dam prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam bucatile de creier, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

divainbucatarie 1

24.03.2011, 08:34

imi place mult!

Lau 1

24.03.2011, 10:20

buna

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2011, 11:29

multumesc pentru aprecieri @ianculubita cealalta reteta o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-4734.html

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, ceapa verde si nuci