Creier pane

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 5437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier vita
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se pune creierul la fiert intr-o cratita cu apa si sare.Se fierbe 10 minute.Se scoate si se pune la scurs intr-o strecuratoare.


Dupa ce s-a scurs si racit luam fiecare bucata de creier, o asezam pe un platou si o pudram cu sare si piper dupa gust. Intr-o farfurie batem cele 2 oua cu sare. Pregatim faina pe alta farfurie. Dam bucatile de creier prin faina, apoi prin ou si le punem la prajit in uleiul fierbinte. Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie in care punem un servet absorbant pentru a se scurge surplusul de ulei.


Se pot servi atat calde cat si reci cu lamaie si cu garnitura dupa preferinte.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti se pot da bucatile de creier prin faina,prin ou si la urma prin pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

03.12.2010, 14:41

5 furci nu ajung pentru asa o bunatate

MIUTA 1

03.12.2010, 15:21

Multumesc Kamy,Postavaru

Lizicat 1

03.12.2010, 22:35

Parca sunt niste gogosici... bune... bune...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creier pane