Creier pane

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 8273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier vita
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se pune creierul la fiert intr-o cratita cu apa si sare.Se fierbe 10 minute.Se scoate si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs si racit luam fiecare bucata de creier, o asezam  pe un platou si o pudram cu sare si piper dupa gust. Intr-o farfurie batem cele 2 oua cu sare. Pregatim faina pe alta farfurie. Dam bucatile de creier prin faina, apoi prin ou si le punem la prajit in uleiul fierbinte. Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie in care punem un servet absorbant pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se pot servi atat calde cat si reci cu lamaie si cu garnitura dupa preferinte.

TIPS-URI

1

Daca doriti se pot da bucatile de creier prin faina,prin ou si la urma prin pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

03.12.2010, 14:41

5 furci nu ajung pentru asa o bunatate

MIUTA 1

03.12.2010, 15:21

Multumesc Kamy,Postavaru

Lizicat 1

03.12.2010, 22:35

Parca sunt niste gogosici... bune... bune...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Egeh zahrah"-Conopida pane-specifica tarilor arabe