Creier pane

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 8405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier vita
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se pune creierul la fiert intr-o cratita cu apa si sare.Se fierbe 10 minute.Se scoate si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs si racit luam fiecare bucata de creier, o asezam  pe un platou si o pudram cu sare si piper dupa gust. Intr-o farfurie batem cele 2 oua cu sare. Pregatim faina pe alta farfurie. Dam bucatile de creier prin faina, apoi prin ou si le punem la prajit in uleiul fierbinte. Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie in care punem un servet absorbant pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se pot servi atat calde cat si reci cu lamaie si cu garnitura dupa preferinte.

TIPS-URI

1

Daca doriti se pot da bucatile de creier prin faina,prin ou si la urma prin pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

03.12.2010, 14:41

5 furci nu ajung pentru asa o bunatate

MIUTA 1

03.12.2010, 15:21

Multumesc Kamy,Postavaru

Lizicat 1

03.12.2010, 22:35

Parca sunt niste gogosici... bune... bune...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute