Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se pune creierul la fiert intr-o cratita cu apa si sare.Se fierbe 10 minute.Se scoate si se pune la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-a scurs si racit luam fiecare bucata de creier, o asezam pe un platou si o pudram cu sare si piper dupa gust. Intr-o farfurie batem cele 2 oua cu sare. Pregatim faina pe alta farfurie. Dam bucatile de creier prin faina, apoi prin ou si le punem la prajit in uleiul fierbinte. Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie in care punem un servet absorbant pentru a se scurge surplusul de ulei.
Se pot servi atat calde cat si reci cu lamaie si cu garnitura dupa preferinte.
1
Daca doriti se pot da bucatile de creier prin faina,prin ou si la urma prin pesmet.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult