Crema de branza cu rosii si busuioc

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 3089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu rosii si busuioc:

Se amesteca branza cu uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza pana devine o crema.


Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot cotoarele si se taie cubulete.


Se spala busuiocul si se usuca, dupa care se taie frunzele in fasii. Se adauga peste rosii, apoi totul se adauga peste branza.


Se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la frigider pana se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

01.08.2010, 23:47

si eu la fel corina si 5 furuc si 5

yafa 1

02.08.2010, 01:08

Trebuie sa fie o minunatie, am sa o incerc si eu

lia maria 1

02.08.2010, 12:53

si mie imi place mai ai

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco