Crema de ciocolata la pahar

de Lau in Dulciuri, 12 Iun 2014 | 2964 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios,pentru crema de ciocolata m-am inspirat de la Vio(caietul cu retete)

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata(cu lapte)
  • 100 ml frisca
  • 2 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • Jeleu de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 1 plic tort jelle transparent
  • 3 linguri zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata la pahar:

Intr-un vas adaugam frisca si ciocolata rupta bucatele,

Punem pe foc pana incepe sa dea in clocot,luam de pe foc si amestecam pana ce se omogenizeaza,si lasam sa se raceasca,

Intre timp mixam albusurile spuma cu zaharul pana devine o spuma lucioasa,si adagam peste crema,amestecam pana ce se omogenizeaza,

Jeleu de capsuni-capsunii ii mixam cu robotul,plicul de tort jelle il amestecam cu zaharul si 250 ml apa,punem pe foc cca 1 min dupa care adaugam peste capsuni si amestecam bine,

Adaugam un strat de ciocolata in pahare,adaugam un strat de jeleu si deasupra un strat de ciocolata,jeleu de caspuni,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu dulceata de visine