Crema de fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 1535 vizualizari

 

este grozav de buna ,si nu numai in zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole alba boabe (comert)
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 1 ceapa proaspata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de fasole alba-post:

Se pune fasolea sa se scurga ,apoi se zdrobeste bine cu badidora ,iar dupa ce s-au zdrobit bine toate boabele se pune cate putin ulei asa ca la maioneza si se amesteca bine,va deveni albicioasa,la final se pune sare ,piper alb, si scucul de lamaie si se amesteca bine.

Ceapa se tritureaza foarte bine  apoi se amesteca cu fasolea.

Se serveste pe paine sau pe crutoane de paine,mini crackers. Este grozav de buna cu masline,ridichi rosii de luna,salata verde, e minunata

In zile de post merge fanstastic de bine si e foarte gustoasa iar preparararea e foarte rapida

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Crema de fasole alba-post-0
Crema de fasole alba-post-1
Crema de fasole alba-post-2
Crema de fasole alba-post-3
Crema de fasole alba-post-4
Crema de fasole alba-post-5
Crema de fasole alba-post-6
Crema de fasole alba-post-7
Crema de fasole alba-post-8

COMENTARII (9)

ana

ana 1

21.06.2010, 10:12

Imi place foarte mult fasolea si imi place prezentarea

mariac

mariac 1

23.06.2010, 20:03

da e buna fasolea dar'''''..........

Sylvia

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro