Crema de fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 1932 vizualizari

 

este grozav de buna ,si nu numai in zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole alba boabe (comert)
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 1 ceapa proaspata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de fasole alba-post:

Se pune fasolea sa se scurga ,apoi se zdrobeste bine cu badidora ,iar dupa ce s-au zdrobit bine toate boabele se pune cate putin ulei asa ca la maioneza si se amesteca bine,va deveni albicioasa,la final se pune sare ,piper alb, si scucul de lamaie si se amesteca bine.


Ceapa se tritureaza foarte bine apoi se amesteca cu fasolea.


Se serveste pe paine sau pe crutoane de paine,mini crackers. Este grozav de buna cu masline,ridichi rosii de luna,salata verde, e minunata


In zile de post merge fanstastic de bine si e foarte gustoasa iar preparararea e foarte rapida

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ana 1

21.06.2010, 10:12

Imi place foarte mult fasolea si imi place prezentarea

mariac 1

23.06.2010, 20:03

da e buna fasolea dar'''''..........

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post