Crema de fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 1799 vizualizari

 

este grozav de buna ,si nu numai in zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole alba boabe (comert)
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 1 ceapa proaspata
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de fasole alba-post:

Se pune fasolea sa se scurga ,apoi se zdrobeste bine cu badidora ,iar dupa ce s-au zdrobit bine toate boabele se pune cate putin ulei asa ca la maioneza si se amesteca bine,va deveni albicioasa,la final se pune sare ,piper alb, si scucul de lamaie si se amesteca bine.


Ceapa se tritureaza foarte bine apoi se amesteca cu fasolea.


Se serveste pe paine sau pe crutoane de paine,mini crackers. Este grozav de buna cu masline,ridichi rosii de luna,salata verde, e minunata


In zile de post merge fanstastic de bine si e foarte gustoasa iar preparararea e foarte rapida

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ana 1

21.06.2010, 10:12

Imi place foarte mult fasolea si imi place prezentarea

mariac 1

23.06.2010, 20:03

da e buna fasolea dar'''''..........

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole