Crema de portocale

de _Alina_ in Dulciuri, 13 Noi 2012 | 1806 vizualizari

 

Cum aveam in casa prea multe portocale am decis sa fac o crema mai fresh din ele!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • sucul de la 1 si 1/2 portocala
  • coaja de la 2 portocale
  • 25 g unt
  • 3 si 1/2 lg faina de orez expandat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de portocale:

1. Intr-un vas, pe baie de aburi, batem continuu ouale cu zaharul pana cand acestea se ingroasa si se deschid la culoare.

2. Dupa ce s-au ingrosat punem sucul de portocala, amestecam, apoi punem si untul. Din acest moment mai lasam vasul pe aburi cam 5 minute. Nu va opriti din invartit ;)

3. Luam vasul de pe aburi si incorporam faina de orez si coaja de portocala. Si gata-i crema! Incomparabil mai buna decat cele din comert!

 

TIPS-URI

1

Faina de orez expandat nu necesita preparare termica ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Crema de portocale-0
Crema de portocale-1
Crema de portocale-2
Crema de portocale-3
Crema de portocale-4

COMENTARII (30)

_Alina_

_Alina_ 1

19.11.2012, 08:11

Ruxy, asta e un alt tip de faina. Nu necesita fierbere

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:12

_Alina_

_Alina_ 1

20.11.2012, 08:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!