Crema de zahar ars

de ianculubita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 1454 vizualizari

 

Eu fac crema de zahar ars,direct in castronele si e foarte simpla

 

INGREDIENTE

  • 6linguri de zahar pentru topit
  • 500ml lapte
  • 4oua
  • 4linguri cu zahar
  • arome dupa plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Topesc cele 6linguri de zahar intr-un ibric,apoi torn cate putin in boluri si-l intind pe toata suprafata;intr-un vas bat bine ouale cu un praf de sare,zahar,arome,lapte si impart in cele 6 boluri;le pun intr-o tava cu apa si dau la cuptor 25-30min;depinde de cuptor;dupa ce s-au facut,le dau la rece iar la servire pentru cine doreste pun 1lingurita de dulceata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

esmerandra 1

30.03.2011, 00:51

n-am facut-o niciodata...trebuie sa ma pun sa o fac si eu... multumesc de reteta

MotanLaOale 1

30.03.2011, 07:58

adry88 1

02.06.2011, 12:27

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac