Crema de zahar ars

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 2941 vizualizari

 

zilele astea as fi mancat o crema de zahar ars asa ca mi-am indeplinit dorinta si nu am mai stat pe ganduri si m-am apucat de treaba

 

INGREDIENTE

  • 5 oua 
  • 1 litru de lapte 
  • 250 g zahar 
  • 6 linguri zahar  pentru caramel 
  • esenta de vanilie 
  • coaja de la o portocala 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Caramelizam zaharul si il intindem foarte bine pe forma in care facem crema .


Dupa care amestecam zaharul cu ouale bine ,adaugam laptele usor si esenta de vanilie si amestecam bine pana s-a topit tot zaharul .


Turnam crema in tava caramelizata si punem tava la cuptor timp de 30-45 de minute ,pana ce vedem ca s-a legat foarte bine .


Asezam crema in cupe si o lasam la rece vreo 2 ore apoi poate fi servita .


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

jolygina 1

27.11.2011, 23:07

cu cea mai mare placere

VERONICA2607 1

19.03.2012, 21:15

ce bun e

jolygina 1

20.03.2012, 09:49

te servesc vero

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere de albine si crema de zahar ars