Punem cele 4 linguri se zahar in vasul in care vrem sa facem crema de zahar ars , si il topim la foc mic la aragaz. Cand este topit cu o lingura ungem bine si margina vasului , apoi il punem la racit.
Intr-un bol batem ouale cu zaharul , esenta de vanilie si coaja de lamaie. Cand zaharul este topit adaugam laptele si mestecam bine.
Turnam compozitia in vasul caramelizat. In cuptorul incins la 180 gr se pune o tava cu apa in care asezam vasul cu compozitia. Lasam in cuptor 35 min, pana prinde culoare si se desprinde de margine.
Il servim taiat dupa plac .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro