Crema de zahar ars

de AndreaE in Dulciuri, 26 Feb 2014 | 2281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 250 gr zahar + 4 linguri
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1 l lapte
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Punem cele 4 linguri se zahar in vasul in care vrem sa facem crema de zahar ars , si il topim la foc mic la aragaz. Cand este topit cu o lingura ungem bine si margina vasului , apoi il punem la racit.


Intr-un bol batem ouale cu zaharul , esenta de vanilie si coaja de lamaie. Cand zaharul este topit adaugam laptele si mestecam bine.


Turnam compozitia in vasul caramelizat. In cuptorul incins la 180 gr se pune o tava cu apa in care asezam vasul cu compozitia. Lasam in cuptor 35 min, pana prinde culoare si se desprinde de margine.


Il servim taiat dupa plac .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ianculubita 1

27.02.2014, 09:30

Rocsi 1

27.02.2014, 12:30

Imi place

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 14:59

Yummy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars