Crema de zahar ars

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 7-8 oua
  • 400 zahar
  • 1 zahar vanilat
  • rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Intr-o cratita emailata se caramelizeaza jumatate din cantitatea de zahar,amestecandu-se pana culoarea zaharului devine aurie.Se intoarce cratita sa se acopere si peretii.Se lasa la racit.


Intr-un castron se bat ouale cu restul de zahar,se adauga lapte caldut si aromele si se toarna usor in cratita.


Se pune in cuptorul bine incalzit intr-o tava cu apa calda.Se da la foc potrivit 45-50 min,se mai completeaza tava cu apa deoarece nu e voie sa fiarba.Dupa 50 de minute crema se intareste si pluteste in sirop.Se lasa la racit si se rastoarna cu grija pe un platou.


p.s eu cu graba mea am cam deranjat-o!:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

magdalenaandris 1

18.05.2010, 15:28

un deliciu!

Ubulika 1

18.05.2010, 15:37

elena1988 1

02.02.2011, 19:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas