Crema de zahar ars

de Ioana in Dulciuri, 29 Iul 2010 | 3830 vizualizari

 

Ador crema de zahar ars si m-am rugat de gospodinele din casa sa ma invete.:)

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • arome (vanilie sau lamaie)
  • 1 lingurita zeamil
  • 3 linguri zahar pentru caramelizat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Intr-o craticioara de un litru se pun cele trei linguri de zahar la caramelizat .Dupa ce zaharul s-a caramelizat se tapeteaza cratita cu el.


Ingredientele se pun in vasul de mixer si se amesteca. Se toarna deasupra zaharului ars.


Se ia o cratita mai mare ,se pune apa si in ea se pune craticioara cu compozitia pentru crema.


Se pune in cuptor circa 30-35 minute.

 

TIPS-URI

1

Crema este gata cand se desprinde usor de marginea cratitei.

2

Se rastoarna dupa ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Laly 1

29.07.2010, 14:04

Si tanara si talentata,bravo

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 18:10

Felicitari Ioana!.............ce mandrii trebuie sa fie parintii de tine..............

Teo 1

29.07.2010, 22:53

Ioana, crema de zahar ars este facuta de o gospodina cu experienta , dar tu vad ca indraznesti, nu gluma !nu cumva a venit timpul sa le rasfeti tu pe bunicute?bravo !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere