Crema de zahar ars

de Ioana in Dulciuri, 29 Iul 2010 | 4268 vizualizari

 

Ador crema de zahar ars si m-am rugat de gospodinele din casa sa ma invete.:)

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • arome (vanilie sau lamaie)
  • 1 lingurita zeamil
  • 3 linguri zahar pentru caramelizat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Intr-o craticioara de un litru se pun cele trei linguri de zahar la caramelizat .Dupa ce zaharul s-a caramelizat se tapeteaza cratita cu el.


Ingredientele se pun in vasul de mixer si se amesteca. Se toarna deasupra zaharului ars.


Se ia o cratita mai mare ,se pune apa si in ea se pune craticioara cu compozitia pentru crema.


Se pune in cuptor circa 30-35 minute.

 

TIPS-URI

1

Crema este gata cand se desprinde usor de marginea cratitei.

2

Se rastoarna dupa ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Laly 1

29.07.2010, 14:04

Si tanara si talentata,bravo

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 18:10

Felicitari Ioana!.............ce mandrii trebuie sa fie parintii de tine..............

Teo 1

29.07.2010, 22:53

Ioana, crema de zahar ars este facuta de o gospodina cu experienta , dar tu vad ca indraznesti, nu gluma !nu cumva a venit timpul sa le rasfeti tu pe bunicute?bravo !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de vanilie