Crema de zahar ars cu mere

de Bya Ralu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 2136 vizualizari

 

e minunata combinatia asta!vi-o recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua + 1 albus
  • 1 l lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1/2 fiola esenta de rom
  • 50 g stafide
  • 3 mere
  • Pentru glazura de zahar ars:
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars cu mere:

Se amesteca ouale cu zaharul si esentele.


Se adauga laptele,stafidele si coaja de portocala.


Merele se decojesc de coaja si se taie feliute subtiri.


Intr-o oala cu pereti dubli punem cele 4 linguri de zahar la foc mic.Se tapeteaza toata cratita cu zaharul topit.


Punem compozitia de oua si lapte,iar deasupra punem merele.


Se da la cuptor 40-50 minute la foc potrivit.


Se lasa la rece pana a doua zi.

 

TIPS-URI

1

Se orneaza cu bucatele de ciocolata alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

Bya Ralu 1

02.01.2014, 12:06

corinuta

Bya Ralu 1

02.01.2014, 12:06

geanina

Ancutsa 1

23.03.2017, 09:58

Foarte frumoasa a iesit! Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Crema De Zahar Ars