Crema de zahar ars la cupa

de iry-gabriela in Dulciuri, 15 Apr 2012 | 4757 vizualizari

 

.....am decis sa ii spun asa pentru ca din nerabdare de a manca nu am astept sa se raceasca integral si nu am putut sa o tai foarte bine dar am reusit sa o asez in cupe chear daca nu arata estetic dar gustul intrece aspectul.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua,
  • 1 litru de lapte,
  • un pahar de zahar(de 150 g) pentru caramelizat+3linguri de zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la cupa:

se ia un vas cu peretii inalti si se adauga 150 zahar care se caramalizeaza dupa care se intinde pe tot interiorul vasului.    

ouale se bat cu zaharul,apoi se adauga laptele si se adauga  peste zaharul caramelizat si se da la cuptor cam 30 de minute.    

am  pus cu aproximatie pentru ca sincer s-a oprit curentul si am facut crema la lumina lumanarii si am lasat la cuptor pana am simtit ca miroase super frumos .    

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creme Brulee (Crema de zahar ars)