Creme brulee cu ghimbir confiat

de ianculubita in Dulciuri, 25 Mar 2014 | 1404 vizualizari

 

Azi va poftesc la un desert de exceptie;daca va place ghimbirul,care este si foarte sanatos,nu ezitati sa pregatiti asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana lichida
  • 75 ml lapte
  • 30 g ghimbir confiat (se gaseste in comert)
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri zahar tos
  • 2 linguri zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee cu ghimbir confiat:

Punem ghimbirul in blender si-l pasam,amestecam apoi cu smantana si lapte pe foc mic pana se omogenizeaza fara sa ajungem sa fiarba si dam deoparte


Intr-un castronel frecam galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema albicioasa,cu grija incorporam in smantana apoi lasam la frigider 1h si mai mult


Dupa acest timp,impartim compozitia in forme termorezistente mici,le punem intr-o tava cu apa fierbinte si lasam la cuptor la foc mic 1h


Dupa ce s-au racit foarte bine,presaram deasupra zaharul brun,caramelizam cu pistolul special,apoi servim


E putin complicat dar cu rabdare si atentie,va rezulta un desert minunat!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee cu ghimbir confiat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

- TABITA - 1

25.03.2014, 17:46

simonacallas 1

25.03.2014, 17:50

ianculubita 1

25.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars