Crenvursti fierti "Ceva bun"

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 12655 vizualizari

 

Vorba prietenilor de la cevabun.ro: cam penibil sa venim cu reteta de crenvursti fierti, dar ....

 

INGREDIENTE

  • 3 crenvursti
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 linguri boabe de mustar (se poate pune si mustar din borcanel)
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti fierti "Ceva bun":

Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in favoarea ultimilor.


Deci: punem apa la fiert, iar cind da in clocot adaugati otetul, boabele de mustar, foile de dafin, tarhonul si piperul. Lasati sa mai fiarba vreo 2 minute si apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute.


La o serie am adaugat si 2 bucati de ardei iute si au iesit usor picanti.


Merita sa incercati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti fierti "Ceva bun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

Andreea Caroline 1

09.07.2013, 18:05

Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!

MirceaFiligeanu 1

11.11.2017, 01:20

Aiurea..in cautarea unei postari cu target. Am fiert crenvursti in toate felurile posibile si nu exista absolut nici o diferenta de gust in afara prepararii lor native din fabrica. Cei mai buni sunt acei fierti in apa fara condimente si alte lucruri care le altereaza provinienta. Daca sunt crenvursti buni vor fi geniali doar fierti corect si cu un mustar clasic oldschool fara pic de arome cu consistenta de 60-70% din boabe. Se gaseste la 2-3 lei in orice supermarket, secretul mustarului fiind: cu cat este mai ieftin, cu atat este mai natural si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv