Crenvursti fierti "Ceva bun"

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 23069 vizualizari

 

Vorba prietenilor de la cevabun.ro: cam penibil sa venim cu reteta de crenvursti fierti, dar ....

 

INGREDIENTE

  • 3 crenvursti
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 linguri boabe de mustar (se poate pune si mustar din borcanel)
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita tarhon maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti fierti "Ceva bun":

Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in favoarea ultimilor.

Deci: punem apa la fiert, iar cind da in clocot adaugati otetul, boabele de mustar, foile de dafin, tarhonul si piperul. Lasati sa mai fiarba vreo 2 minute si apoi adaugati crenvurstii, care vor fierbe in apa cu mirodenii inca vreo 3 minute.

La o serie am adaugat si 2 bucati de ardei iute si au iesit usor picanti.

Merita sa incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti fierti "Ceva bun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

- Andreea - 1

09.07.2013, 18:05

Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!

MirceaFiligeanu 1

11.11.2017, 01:20

Aiurea..in cautarea unei postari cu target. Am fiert crenvursti in toate felurile posibile si nu exista absolut nici o diferenta de gust in afara prepararii lor native din fabrica. Cei mai buni sunt acei fierti in apa fara condimente si alte lucruri care le altereaza provinienta. Daca sunt crenvursti buni vor fi geniali doar fierti corect si cu un mustar clasic oldschool fara pic de arome cu consistenta de 60-70% din boabe. Se gaseste la 2-3 lei in orice supermarket, secretul mustarului fiind: cu cat este mai ieftin, cu atat este mai natural si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume cu mustar