Crenvursti in aluat

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 3465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • crenvursti de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia(10-15 minute)apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.La sfarsit adaugam uleiul(50 ml).Trebuie sa ne rezulte un aluat care sa nu se prinda de maini.Dupa ce am framantat lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in  18 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat,asezam crenvurstiul si rulam.Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.Se tapeteaza o tava cu putin ulei si se pun in tava.Se lasa la crescut in tava cca 25-30 de minute,dupa care se ung cu un ou batut.Se dau la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos(cca 20 min,depinde de cuptor).Se servesc calzi cu ketchup.

 

RETETA IN IMAGINI

Crenvursti in aluat-0
Crenvursti in aluat-1
Crenvursti in aluat-2
Crenvursti in aluat-3
Crenvursti in aluat-4
Crenvursti in aluat-5
Crenvursti in aluat-6
Crenvursti in aluat-7
Crenvursti in aluat-8
Crenvursti in aluat-9
Crenvursti in aluat-10
Crenvursti in aluat-11

COMENTARII (28)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

08.02.2012, 21:09

multumesc frumos Horia

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

10.02.2012, 23:53

papa bun yammy

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

11.02.2012, 10:00

multumesc Elucubratiiculinare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!