Crenvursti in aluat

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 3588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame faina
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • crenvursti de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat:

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia(10-15 minute)apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.La sfarsit adaugam uleiul(50 ml).Trebuie sa ne rezulte un aluat care sa nu se prinda de maini.Dupa ce am framantat lasam aluatul la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul.Dupa ce si-a dublat volumul,intindem putin ulei pe o planseta si impartim in 18 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat,asezam crenvurstiul si rulam.Precedam la fel si cu restul bucatiilor pana terminam.Se tapeteaza o tava cu putin ulei si se pun in tava.Se lasa la crescut in tava cca 25-30 de minute,dupa care se ung cu un ou batut.Se dau la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos(cca 20 min,depinde de cuptor).Se servesc calzi cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

08.02.2012, 21:09

multumesc frumos Horia

elucubratiiculinare 1

10.02.2012, 23:53

papa bun yammy

Angelina_Elena 1

11.02.2012, 10:00

multumesc Elucubratiiculinare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foetaj