Crenvursti in aluat (putulici)

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 2683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza sarata rasa
  • 1 ou
  • 1 lg bicarbonat de sodiu stins cu otet
  • faina cat cuprinde
  • 12 crenvursti (sau cat este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat (putulici):

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca.


Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se fac bilute si se intind in palma ca sa se poata inveli crenvurstul.


Int-o oala se pune mult ulei se se prajesc crenvursti in aluat.


Se servesc cu sos sau ketchup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat (putulici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

laura_n 1

05.11.2013, 15:01

ce gustoase tre sa fie, mai nasol e cu crenvustii, mai bine alti carnaciori

Rocsi 1

05.11.2013, 20:21

Faini.

Mirela Suba 1

06.11.2013, 22:29

merse cu orice carnacior

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covridog