Creveti cu usturoi

de Doralinda in Fructe de mare, 25 Ian 2013 | 3608 vizualizari

 

Una dintre gustarile care m-a facut sa cumpar o carte de bucate "tapas" din Barcelona!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creveti medii
  • 1-2 ardei iuti rosii
  • 6 bucati usturoi
  • putin ulei masline
  • sare
  • boia dulce(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu usturoi:

Curatati crevetii de carapace si cap (puteti gasi gata curatati dar sunt mai scumpi), ii clatiti sub un jet de apa si ii lasati intr-o strecuratoare. Taiati felii subtiri usturoiul si il caliti putin in ulei, apoi adaugati ardeii iuti bucatele mici si mai lasati 2 min, (dar ardeii sa fie curatati de seminte). Stergeti putin e apa crevetii cu hartie de bucatarie si ii puneti peste usturoi si ardei, sezonand dupa gust cu sare. Lasati cateva minute, intorcand si pe partea cealalta. Se servesc calzi.

 

TIPS-URI

1

Daca nu va place prea iute, e de ajuns doar un ardei iute! Eu am pus doar unul!

2

Puteti sa stropiti cu lamaie la urma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Doralinda 1

04.02.2013, 17:04

Baby

Panacris 1

14.06.2013, 18:46

Doralinda 1

15.06.2013, 01:11

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de lamaie si usturoi (Reteta Video)