Creveti in aluat

de lilik in Fructe de mare, 9 Iul 2013 | 4207 vizualizari

 

Imi plac mult de tot crevetii si ii pregatesc in multe feluri,acesta este unul din ele si sunt grozav de buni.Sigur iubitorilor de fructe de mare vor placea mult si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala rece
  • sare,piper
  • faina de grau dur
  • 400-500 gr creveti marisori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii spalam si ii lasam la scurs.

Intre timp pregatim aluatul:

-batem ouale cu sare si piper,apoi adaugam apa minerala si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam in frigider pana la momentul folosirii.

Luam crevetii si ii trecem prin aluat,apoi ii prajim in ulei incins pana se rumenesc usor pe ambele parti,apoi ii scoatem pe hartie absorbanta.

Ii servim cu sosul preferat.(eu i-am servit cu sos roz)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Corinuta 1

09.07.2013, 22:37

ce haiosi arata! parca-ar fi caluti de mare!

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:13

buni si eu am zis ca fac

iri_iri 1

10.07.2013, 07:32

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!