Creveti in aluat

de lilik in Fructe de mare, 9 Iul 2013 | 4704 vizualizari

 

Imi plac mult de tot crevetii si ii pregatesc in multe feluri,acesta este unul din ele si sunt grozav de buni.Sigur iubitorilor de fructe de mare vor placea mult si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala rece
  • sare,piper
  • faina de grau dur
  • 400-500 gr creveti marisori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii spalam si ii lasam la scurs.


Intre timp pregatim aluatul:


-batem ouale cu sare si piper,apoi adaugam apa minerala si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam in frigider pana la momentul folosirii.


Luam crevetii si ii trecem prin aluat,apoi ii prajim in ulei incins pana se rumenesc usor pe ambele parti,apoi ii scoatem pe hartie absorbanta.


Ii servim cu sosul preferat.(eu i-am servit cu sos roz)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

09.07.2013, 22:37

ce haiosi arata! parca-ar fi caluti de mare!

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:13

buni si eu am zis ca fac

iri_iri 1

10.07.2013, 07:32

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti pane cu sos picant de rosii si ardei