Creveti in sos curry

de RoXx in Fructe de mare, 17 Aug 2013 | 2544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. creveti decorticati
  • 150 ml. smantana
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura sos piri-piri
  • sare,piper
  • 1 lingura amestec curry
  • 50 gr. unt
  • 1 lingurita ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos curry:

Intr-un blender se pun cateii de usturoi,ghimbirul,ardeiul gras ,amestecul curry,sosul piri-piri,uleiul si se paseaza pana se formeaza o pasta.


Intr-o tigaie incinsa se pune untul si crevetii,lasandu-i cateva minute pana se patrund apoi se adauga pasta curry si se mai lasa 4-5 minute la foc mic.Se adauga si smantana,se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa cam 5 minute .


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RoXx 1

20.08.2013, 12:18

Multumesc

nadea68 1

06.10.2013, 00:13

RoXx 1

06.10.2013, 00:32

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste