Creveti la grill

de xana in Fructe de mare, 12 Ian 2014 | 8296 vizualizari

 

Cand e vorba de creveti, aceasta este reteta mea preferata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creveti cu tot cu carapace
  • 5-6 catei de usturoi
  • 50 gr margarina
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 bucatica ardei iute uscat
  • sare groasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la grill:

Cu un cutit despicam crevetii (pe partea spatelui) apoi ii dam cu putina sare.

Incingem o tigaie grill apoi asezam crevetii pe rand, cu partea miezului in jos timp de 2 minute apoi ii intoarcem pe cealalta parte inca 2 minute, nu trebuie sa-i uscam prea tare. Se scot pe un platou, avand grija sa nu-i punem unul peste altul ca sa ne fie mai usor cand punem peste ei margarina.

Margarina si usturoiul pisat se pun pe baie de aburi pana aceasta se topeste. Se adauga ardeiul iute si sucul de lamaie. Amestecam bine si cu o lingura turnam peste creveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

xana 1

13.01.2014, 15:42

laura_n 1

13.01.2014, 20:17

sunt dementiali facuti asa! saliveez numai cat ma uit biig like!

xana 1

13.01.2014, 23:09

Multumesc, Laura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici