Crispy chicken

de Rahela Velicu in Pui, 29 Mar 2016 | 2102 vizualizari

 

Sunt atat de bune, exact ca la KFC! Garantat! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/crispy-chicken/

 

INGREDIENTE

  • 1kg aripioare de pui,
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 300-350 g fulgi de porumb
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 g smantana
  • 1 kg ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy chicken:

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari.Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet. Se pune intr-o farfurie faina, iar in alta ouale batute.Eu am adaugat peste oua 1 lingura de otet de la ardeii iuti murati pentru a le da putina iuteala.Aripioarele se dau prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb si se pun in ulei incins la prajit.Cand sunt gata, se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.Am facut separat un sos din usturoi pisat amestecat cu smantana.

TIPS-URI

1

Puteti face si ciocanele in loc de aripioare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy chicken" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:47

daniele 1

30.03.2016, 09:28

Rahela Velicu 1

01.04.2016, 14:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor