Crispy chicken

de Rahela Velicu in Pui, 29 Mar 2016 | 1207 vizualizari

 

Sunt atat de bune, exact ca la KFC! Garantat! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/crispy-chicken/

 

INGREDIENTE

  • 1kg aripioare de pui,
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 300-350 g fulgi de porumb
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 g smantana
  • 1 kg ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy chicken:

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari.Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet. Se pune intr-o farfurie faina, iar in alta ouale batute.Eu am adaugat peste oua 1 lingura de otet de la ardeii iuti murati pentru a le da putina iuteala.Aripioarele se dau prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb si se pun in ulei incins la prajit.Cand sunt gata, se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.Am facut separat un sos din usturoi pisat amestecat cu smantana.

 

TIPS-URI

1

Puteti face si ciocanele in loc de aripioare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy chicken" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:47

daniele 1

30.03.2016, 09:28

Rahela Velicu 1

01.04.2016, 14:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor