Crochete de orez cu branza

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 1469 vizualizari

 

O reteta rapida facuta cu resturile din frigider .... Va ramane un pic de orez fiert simplu?
Reciclati-l in crochete calde de orez cu branza .

 

INGREDIENTE

  • 250 g de orez fiert (nu trebuie sa fie proaspat, orez fiert care rămâne de ieri, etc.)
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 catel de usturoi
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de branza pentru tartinat
  • 1 ou
  • piper, sare
  • pesmet
  • paprika
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de orez cu branza:

Intr-un castron puneti orezul fiert, ceapa taiata rondele, usturoiul taiat marunt, oul, branza, cascavalul, sare si piper.


Amestecatti totul bine si dati la frigider pentru o ora.


Cu mainile trecute prin apa rece se ia din compozitie si se formeaza crochete- mi-au iesit 15.


Se tavalesc bine prin pesmet.


Se presara un pic de paprika deasupra.


Se prajesc intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.


Se servesc calde cu o salata verde....


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

puneti compozitia la rece cel putin 1 ora

2

formari crichetele cu mainile date prin apa rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de orez cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

28.06.2015, 08:08

Cred ca-s tare bune!

Rocsi 1

28.06.2015, 20:40

Suna bine!

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:48

oooo, ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac