Crumble cu capsuni

de merisor in Prajituri, 5 Iun 2016 | 1348 vizualizari

 

Crumble cu capsuni este un desert rapid, cu ingrediente putine si foarte bun.
Aluatul este nisipos si usor crocant, iar aroma capsunilor este dementiala.
 

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt rece
  • 300 g faina
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g zahar
  • un praf sare
  • 250 g capsuni
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 20 g unt pentru uns forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu capsuni:

Cernem faina intr-un vas, apoi o amestecam cu zaharul si pesmetul.


Scoatem untul de la frigider, il taiem in cuburi si il adaugam peste ingredientele din vas.


Framantam ingredientele cu varfurile degetelor, pana otținem un aluat nisipos, apoi il dam la frigider pana cand pregatim vasul si capsunile.


Capsunile spalate bine si scurse, le taiem in doua sau in patru.


Ungem forma de copt cu unt si presaram la baza ei un strat subtire de aluat.


Asezam capsunile, presaram zahar vanilat peste ele si le acoperim cu restul de aluat.


Dam vasul la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand preparatul nostru se rumeneste frumos.


Este de mare efect acest crumble cu capsuni si merita preparat si repetat cat sunt capsuni proaspete pe piata.


Sa va fie de folos!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

merisor 1

06.06.2016, 17:40

Vai, Cleme, ce imaginatie ai! ))

dantes 1

07.06.2016, 07:18

Bun!

merisor 1

07.06.2016, 16:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu capsuni, rubarba si fulgi de migdale