Crumble cu fructe

de diaconta in Dulciuri, 21 Iul 2012 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 3 oua
  • 170 gr zahar
  • 400 gr faina+ 2 linguri
  • Esenta de vanilie
  • Sare
  • 5 gr praf de copt
  • Zmeura,afine,mure,coacăze roşii
  • Dulceaţă de vişine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu fructe:

Am mixat untul cu zaharul pana cand s-a facut ca si o crema.


Am adaugat apoi ouale batute cate putin si am mixat în continuare pana s-au încorporat.


Faina am amestecat-o cu un praf de sare si praful de copt si am încorporat-o în crema de unt.


Am pus si esenta de vanilie.


Am retinut o parte de aluat pentru crumble(partea de deasupra),iar restul l-am pus într-o tava de yena tapetata cu faina.


Fiindca nu este un aluat moale,dar nici unul din care sa întindem o foaie,nu este asezat prea estetic,dar chiar nu conteaza.


Fructele le-am avut congelate.Le-am amestecat cu zahar,cat credeti de cuviinta.Eu am preferat sa fie putin mai acrisoare.


Am pus fructele deasupra aluatului,apoi am pus si un borcan de dulceata de vişine recent facuta si care a fost mai mult ca un jeleu.


Aluatul pastrat l-am amestecat cu doua linguri de faina,atat cat sa obtin un aluat mai tare care sa-l pot razui.


Asadar am razuit deasupra fructelor aluatul ramas,apoi am pus tava in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.


La un moment dat prajiturica se va „înfoia” nitel dar apoi îşi va reveni,obisnuindu-se cu ideea ca nu va avea viata prea lunga.


Noi am mâncat de pofta asa calduta dar dupa ce s-a racit a fost mult mai buna.



Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Valclaudia 1

27.10.2012, 08:33

Arata extraordinar de bine!

diaconta 1

27.10.2012, 21:33

Claudia multumesc

jolygina 1

15.12.2013, 01:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Omleta cu leurda
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta crumble cu mere si gutui