Crumble cu legume

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Dec 2012 | 3162 vizualizari

 

O cină uşoară şi parfumată. Aş putea spune că am făcut această reţetă cu ce aveam prin casă în sensul că îmi rămăseseră codiţele ciupercilor de la Bourguignon, jumătate de dovlecel de la Croque Mademoiselle şi puţin unt de la Somon cu unt infuzat cu habanero şi lime şi a ieşit acest preparat uşor şi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei ţăiaţi mare
  • 1 ceapă tăiată mare
  • 100 grame de ciuperci
  • 1/2 dovlecel
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri muștar Dijon
  • 50 grame unt la temperatura camerei
  • 25 grame fulgi de migdale
  • 50 grame Gouda rasă
  • 25 grame făină
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu legume:

Legumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic pentru 15 minute. Se scot, se amestecă cu muștarul și se așează în două forme termorezistente.

Făina se amestecă cu vârful degetelor cu fulgii de migdale, untul și brânza formând un aluat ce seamănă cu firmiturile ce se așează peste legumele din formele termorezistente. 

Se introduc la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 30-35 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si crumble