Cuburi cu nuca de cocos

de nadina73 in Prajituri, 5 Mar 2010 | 12079 vizualizari

 

foarte usor si rapid de preparat si cu putini bani

 

INGREDIENTE

  • blat pentru o tava mica 20/30:
  • 1 ou mare
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 50 g unt
  • 300 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • Glazura ciocolata:
  • 1 pachet de unt
  • 250 g zahar
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri de cacao neagra
  • Nuca de cocos pt ornat -300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi cu nuca de cocos:

Se amesteca bine oul cu untul si praful de copt pana devina ca o spuma,apoi se pune zaharul si se mai amesteca putin(tot secretul este sa se ametece foarte mult sa fie ca o spuma)dupa care se pune laptele caldut si apoi faina


Se coace in tava unsa (eu pun putin ulei in tava dupa care pun o folie de aluminiu,iar cand se coace se scote foarte frumos)


Se lasa sa se recesca putin dupa care se taia cubulete (mie imi ies 50 bucatele se taie 5 randuri pe latime si 10 pe lungime)dupa care se dau prin glazura de ciocolata si apoi prin nuca de cocos sau nuca normala macinata marunt (daca se prejeste nuca (normala nu cea de cocos)putin inainte si apoi se macina...........este foarte gustoasa,are o aroma speciala)


glazura:


Se topeste untul cu zaharul si laptele apoi se pune cacao ,daca pe parcurs se mai ingrosa glazura mai puneti cratita pe foc si se mai poate pune 2-3 linguri de lapte


Cuburile din blat se dau prin glazura apoi prin nuca


este oprajitura iefrina si rapid de preparat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

09.03.2010, 11:33

danis 1

29.03.2010, 01:35

foarte bune eu fac cu pandispan si sant foarte bune imi plac mult

mariac 1

31.03.2010, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si bezea caramel