Cuib de carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 4358 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult cand am vazut pe blogul Pasiuni,l-am preparat cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei usutroi
  • patrunjel verde
  • marar verde(cateva fire)
  • 2 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de gris
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de carne tocata:

Ceapa,morcovii,usturoiul  curatam de coaja,spalam bine si ii tocam cu ajutorul robotului sau prin masina de tocat,Compozitia o rasturnam intr-un castron mai mare,

Cartofii ii curatam de coaja,spalam si ii maruntim cu robotul,ii scurgem bine de zeama si adaugam peste ceapa,

Feliile de paine le inmuiem in apa si le scurgem bine,adaugam peste cartofi,

Tocam patrunjelul si mararul,adaugam carnea,oul,grisul si condimente dupa gust,amestecam bine,acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 30 min,

Ungem o tava termorezistenta cu ulei,

Din compozitie facem un cilindru in care vom face o gaura in mijloc de marimea unui ou

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare albicioasa(semn ca incepe sa se coace)

Scoatem tava din cuptor si spargem oul(in fiecare adancitura)

In reteta originala spunea ca deasupra se adauga boabe de piper rosu,eu am adaugat frunze de patrunjel, si dam din nou la cuptor pana oul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

DIANA B 1

29.09.2013, 12:54

Interesant , inedit , deosebit de ochios , prezentarea e wow ...
Si eu urmaresc blogul Getei , dar reteta aceasta mi-a scapat

Sidy 1

29.09.2013, 14:12

O minunatieeeeeeeee !!!

Lau 1

29.09.2013, 19:05

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos din zacuscă