Cuib de carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 1649 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult cand am vazut pe blogul Pasiuni,l-am preparat cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei usutroi
  • patrunjel verde
  • marar verde(cateva fire)
  • 2 cartofi
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de gris
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de carne tocata:

Ceapa,morcovii,usturoiul  curatam de coaja,spalam bine si ii tocam cu ajutorul robotului sau prin masina de tocat,Compozitia o rasturnam intr-un castron mai mare,

Cartofii ii curatam de coaja,spalam si ii maruntim cu robotul,ii scurgem bine de zeama si adaugam peste ceapa,

Feliile de paine le inmuiem in apa si le scurgem bine,adaugam peste cartofi,

Tocam patrunjelul si mararul,adaugam carnea,oul,grisul si condimente dupa gust,amestecam bine,acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 30 min,

Ungem o tava termorezistenta cu ulei,

Din compozitie facem un cilindru in care vom face o gaura in mijloc de marimea unui ou

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare albicioasa(semn ca incepe sa se coace)

Scoatem tava din cuptor si spargem oul(in fiecare adancitura)

In reteta originala spunea ca deasupra se adauga boabe de piper rosu,eu am adaugat frunze de patrunjel, si dam din nou la cuptor pana oul este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

DIANA B 1

29.09.2013, 12:54

Interesant , inedit , deosebit de ochios , prezentarea e wow ...
Si eu urmaresc blogul Getei , dar reteta aceasta mi-a scapat

Sidy 1

29.09.2013, 14:12

O minunatieeeeeeeee !!!

Lau 1

29.09.2013, 19:05

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L