Cum se prepara visinata

de Angelina_Elena in Bauturi, 14 Iul 2013 | 6211 vizualizari

 

 Cum se prepara visinata

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 500 g zahar
  • 500 ml alcool dublu rafinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si frunze, apoi le spalam.

Punem visinele intr-o damingeana de sticla, peste ele punem zaharul, punem dopul si lasam sa stea la macerat aproximativ o saptamana, pana zaharul s-a topit.

Putem sa scuturam damingeana din cand in cand, pentru ca fructele sa se amestece bine cu zaharul.

Dupa ce zaharul s-a topit, punem alcoolul.

Pastram damigeana la loc racoros si intunecat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 16:35

Pai daca stiam veneam la tine!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:33

mihaelar63 1

10.01.2016, 00:05

Ce frumoase pahare . Acum nu se mai fac asa ceva Bun desertul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata