Cupcakes cu frosting de mascarpone

de deyutzky in Prajituri, 26 Ian 2014 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 14 bucati:
  • 1 cana de zahar (a mea are 200ml)
  • 6 linguri de unt la temperatura camerei
  • 1 cana apa calduta (sau lapte)
  • 2 cani de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de visine
  • Crema:
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 gr mascarpone
  • 4 linguri zahar pudra
  • afine pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu frosting de mascarpone:

Se pune intr-un bol untul, zaharul, zaharul vanilat, apa calduta si se amesteca cu o lingura.


Adaugam acum si esenta de visine.


Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si lingura de cacao si se mixeaza pana la omogenizare.


Punem hartiutele in formele pentru briose si le umplem pe trei sferturi cu aluat.


Se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de min pana cand trec testul cu scobitoarea.


Se scot din cuptor si se lasa la racit.


Crema:


Frisca se mixeaza bine timp de cateva minute pana cand se intareste.


Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra si se incorporeaza in frisca.


Crema obtinuta se pune intr-un pos si se orneaza fiecare cupcake.



Se orneaza cu afine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu frosting de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

laura_n 1

27.01.2014, 16:05

ce-mi plac! am si eu cateva in cuptor

mihaelar63 1

27.01.2014, 17:51

Ce bune !!!

deyutzky 1

27.01.2014, 18:19

Va multumesc
Laurici, sa arunci si la mine vreo 2 ca la mine s-au terminat ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata