Cupcakes cu frosting de mascarpone

de deyutzky in Prajituri, 26 Ian 2014 | 2597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 14 bucati:
  • 1 cana de zahar (a mea are 200ml)
  • 6 linguri de unt la temperatura camerei
  • 1 cana apa calduta (sau lapte)
  • 2 cani de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de visine
  • Crema:
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 gr mascarpone
  • 4 linguri zahar pudra
  • afine pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu frosting de mascarpone:

Se pune intr-un bol untul, zaharul, zaharul vanilat, apa calduta si se amesteca cu o lingura.

Adaugam acum si esenta de visine.

Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si lingura de cacao si se mixeaza pana la omogenizare.

Punem hartiutele in formele pentru briose si le umplem pe trei sferturi cu aluat.

Se dau la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de min pana cand trec testul cu scobitoarea.

Se scot din cuptor si se lasa la racit.

Crema:

Frisca se mixeaza bine timp de cateva minute pana cand se intareste.

Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra si se incorporeaza in frisca.

Crema obtinuta se pune intr-un pos si se orneaza fiecare cupcake.

 

Se orneaza cu afine.

 

RETETA IN IMAGINI

Cupcakes cu frosting de mascarpone-0
Cupcakes cu frosting de mascarpone-1

COMENTARII (23)

laura_n

laura_n 1

27.01.2014, 16:05

ce-mi plac! am si eu cateva in cuptor

mihaelar63

mihaelar63 1

27.01.2014, 17:51

Ce bune !!!

deyutzky

deyutzky 1

27.01.2014, 18:19

Va multumesc
Laurici, sa arunci si la mine vreo 2 ca la mine s-au terminat ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!