Curcan cu mazare

de ianculubita in Curcan, 11 Ian 2014 | 1562 vizualizari

 

Pentru azi va propun o mancare mai usoara

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de curcan
  • 2cepe
  • 50ml ulei
  • 2linguri pasta de ardei
  • 1lingura pasta de rosii
  • 2cartofi
  • 1cutie de mazare sau 1punga congelata
  • 2leg.marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare:

Carnea spalata,bine scursa,o calim in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt,adaugam cartofii curatati,spalati si taiati in sferturi sau cubuleteş


adaugam apoi cele doua paste de ardei si rosii,dupa 2-3min,punem2cani cu apa si lasam sa fiarba cu capac;


dupa ce carnea si cartofii sunt fierti,adaugam mazarea,mai lasam 10-15min sa fiarba,apoi condimentam dupa gust,adaugam mararul tocat,oprim focul si servim.

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste,o data cu ceapa,poate pune si 1catel de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 16:32

Delicios!

diaconta 1

11.01.2014, 21:16

delicios

ianculubita 1

12.01.2014, 08:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu crusta crocanta