Curcan cu pastai

de ianculubita in Curcan, 18 Apr 2011 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de curcan
  • 1ceapa
  • 1fir de usturoi verde
  • 1punga de pastai congelate(500g)
  • 1cutie de rosii Cirio
  • 50ml ulei
  • 2-3cartofi
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu pastai:

Carnea spalata o prajesc in ulei incins,cateva minute apoi o scot;in uleiul ramas,calesc ceapa si usturoiul tocate marunt,adaug rosiile,peste cateva minute,rastorn totul in cratita peste carne,adaug 1cana cu apa,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,pun capacul si las la foc mic sa fiarba;dupa 30min,condimentez dupa gust,adaug fasolea,daca e nevoie mai adaug si apa,mai las sa fiarba 15min,pun verdeata tocata si e gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

18.04.2011, 20:55

vad ca inca e calda atunci vin sa pap

jolygina 1

18.04.2011, 21:05

ce-mi place

MIUTA 1

19.04.2011, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor