Curcan cu taitei de orez in stil asiatic

de mihaelar63 in Paste, 23 Ian 2010 | 6003 vizualizari

 

grea misiune cu mancarea asta chinezeasca , dar daca puiu mamii vrea ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. piept curcan 
  • 400 gr. taitei de orez
  • 400 gr. ardei diferite culori
  • 4 ridichi rosii
  • 4 catei de usturoi  
  • 4 cm radacina ghimbir
  • sare
  • 100 gr. unt
  •  4 linguri sos soia
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 varf cutit cu praf de curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu taitei de orez in stil asiatic:


  1. carnea de curcan se taie fasii cat mai inguste se sareaza si se prajeste in unt impreuna cu ghimbirul taiat fasii.

  2. ardeiul si usturoiul se curata , se spala impreuna cu restul legumelor si se taie fasii lunguiete si inguste .

  3. curcanul se scoate din tigaie , in untul ramas se calesc la foc mic legumele cam 3-4 minute [ sa ramana mai mult crude ,, a la dente ''].

  4. se pune sosul de soia , pasta de rosii si se presara zahar , curry si sare daca mai este necesar ,

  5. se adauga si carnea de curcan .

  6. intr-o oala cu apa in clocot si sare se pun taiteii de orez . se opreste focul si se lasa in apa fierbinte 3 minute . nu necesita fierbere.

  7. strecurati taiteii de orez , puneti pe platou sau farfurii si serviti cu curcanu + legume cat preparatul este cald .

 

TIPS-URI

1

sosul de soia este foarte sarat , adaugati sare la sfarsit numai daca e nevoie .

2

taiteii de orez sunt hipocalorici , deci sunt mai indicati in diete decat cei din faina alba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu taitei de orez in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Brindusa 1

24.01.2010, 21:17

De ce spui ca e grea misiunea? Vad ca te-ai descurcat bine!

Da' pana la urma tot i-ai pus tu un strop de Ardeal (i-ai facut in unt, iar chinezii nu prea au asa ceva in retetele lor).
La fel facea si bunica mea.

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:43

misiunea a fost grea ptr ca paseam pe teren necunoscut mie , despre unt cred ca am citit in ceva reteta , m-am documentat , si pana la urma a iesit din toate amalgamul pe care il vezi .
cert e ca voi mai prepara asa ceva . ne place ,

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:45

ana puiul meu are 21 ani si este student la poli , fiind sesiune nu-i refuz nimic .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza la cuptor