Curcan cu vinete și măsline

de Panacris in Curcan, 20 Iul 2013 | 1203 vizualizari

 

Am dat puiul pe curcan! Foarte bună alegere! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • pulpă de curcan cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ardei gras 2 bucăți,
  • vinete 1 bucată,
  • pătlăgele roșii 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline,
  • vin alb sec cca. 300 ml,
  • piper proaspăt măcinat,
  • cimbru proaspăt,
  • pătrunjel verde,
  • măsline Kalamata cca. 200 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu vinete și măsline:

Ceapa și ardeii curățați, tăiați rondele se pune la dinstuit în puțin ulei și apă, acoperit cca. 10 minute la foc minim. Apoi se adaugă carnea, vinetele (curățate în prealabil, presărate cu sare și lăsate cca. 10 minute la odihnă, apoi se spală și se storc bine), roșiile feliate si măslinele, vinul si mirodeniile, se amestecă pentru a se împreuna gusturile, apoi se lasa la foc mediu, acoperit cca. 20 de minute. Se servește fierbinte cu pâine sau garnitură de cartofi natur!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu vinete și măsline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

merisor 1

20.07.2013, 18:37

Daca e curcan sunt prezenta!

iri_iri 1

20.07.2013, 19:30

ce este cu, curcan imi place

diaconta 1

20.07.2013, 22:03

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fajita cu carne de curcan